de grote kleine treinen competitie 2022

De wedstrijd grote kleine treinen 2022 is een uniek evenement waar spoorwegmodelbouwers tegen de klok strijden om miniatuurmeesterwerken te creëren. De halve finalisten bieden lay-outs aan op basis van belangrijke spoorwegroutes van over de hele wereld. De winnaar van de wedstrijd wordt bepaald door een jury die de creativiteit, originaliteit en technische waarde van de inzendingen beoordeelt.

Source: railcolornews.com

De grote wedstrijd voor kleine treinen

De Great Electric Train Show 2022 was een groot succes, met veel mensen die samenkwamen om deel te nemen aan de Railway Challenge. De uitdaging was om tegen de klok miniatuurmeesterwerken te creëren en de halve finalisten stelden niet teleur. Het was geweldig om jonge ingenieurs van de toekomst als één team samen te zien komen en hun talenten te laten zien. Sommige teams zijn er ondanks dappere inspanningen helaas nooit in geslaagd de uitdaging te voltooien, maar het was een algeheel succes. Dank aan alle bezoekers, handelaren en lay-outoperators die het evenement zo succesvol hebben gemaakt.

Source: d1c4d7gnm6as1q.cloudfront.net

Waarom het belangrijk is

Het doel van de wedstrijd is om demonstraties van innovaties op hoog niveau te leveren aan de Britse spoorwegen. Deze wedstrijd maakt deel uit van een grotere inspanning om het spoor aantrekkelijker te maken, vooral als alternatief voor andere vervoerswijzen. Het Mededingingscomité van de OESO bevordert regelmatige gedachtewisselingen en analyses over kwesties op het gebied van het mededingingsbeleid. Bij het bepalen van de winnaar zal rekening worden gehouden met alle gerelateerde materialen uit deze discussies, waaronder het Williams-Shapps-spoorplan, het witboek van de regering over de hervorming van het spoor en de belangrijkste overwegingen voor 2022 en 2023.

Source: medisf.traasgpu.com

Wat u moet doen om binnen te komen

Om naar de Verenigde Staten te reizen heeft u een paspoort nodig. U kunt online of persoonlijk op verschillende locaties een paspoort aanvragen. Naast een paspoort heeft u mogelijk ook een visum of een elektronische reistoestemming (eTA) nodig. U kunt de vereisten voor uw specifieke bestemming controleren op de website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Source: www.fransmensonides.nl

Wanneer de wedstrijd plaatsvindt

De wedstrijd vindt plaats van 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2022 en duurt maximaal 3 maanden. De wedstrijd staat open voor alle potentiële fase 2-projecten die kunnen starten op 1 oktober 2022 en moeten eindigen op 31 december 2022.

Related Articles

Back to top button