die schieten in en door de lucht

In de lucht schieten is een van de domste dingen die je op nieuwjaar kunt doen. Het is niet alleen ongelooflijk gevaarlijk voor de mensen om je heen, maar ook voor jezelf. De kogel moet niet alleen terug naar beneden komen, maar hij moet ook met voldoende kracht naar beneden komen om iemand te doden of ernstig te verwonden.

Source: www.leeuwardencityofliterature.nl

Hoe ze in en door de lucht schieten

Een luchtfoto is een opname van boven het onderwerp. Dit type schot kan worden bereikt met behulp van een drone of een vliegtuig, maar het is ook mogelijk om een ​​ballon of een helikopter te gebruiken. Air-to-air cinematografie is een kunst en Wolfe Air is een van de beste in de branche. Een van de grootste uitdagingen voor de stuntpiloten van Hollywood is om tijdens het filmen dicht bij andere vliegtuigen te vliegen. Reda Kateb schittert als een schietbaankampioen die een aanbod krijgt om van zijn hobby een zeer onsmakelijke baan te maken in Fred Cavaye’s “Point Blank”. In films gebruiken ze zo simpel als kleine luchtblazers tot grote fans, afhankelijk van de scène die ze filmen. Hieronder ziet u een kijkje achter de schermen bij het filmen van de film “Point Blank” met Reda Kateb.

Deze week deelde Air Belgium achter de schermen beelden van een air-to-air video-opname van zijn nieuwe Airbus A330neo. Verbaasd over het materiaal

Source: www.androidsis.com

De fysica van schieten in en door de lucht

Het is geen verrassing dat kogels die op een doelwit worden afgevuurd, alles wat ze tegenkomen gemakkelijk kunnen vernietigen: een kogel van een AK-47 verlaat de loop met een snelheid van ongeveer 700 meter per seconde. Dat is snel genoeg om een ​​voetbalveld in iets meer dan twee seconden af ​​te leggen. Maar wat als je een kogel recht de lucht in schiet? Zal het uiteindelijk neerstorten en iedereen doden die zich eronder bevindt?

Het antwoord is verrassend genoeg ja. Hoewel het waar is dat de kogel uiteindelijk zal vertragen en op de grond zal vallen, zal hij nog steeds snel genoeg reizen om ernstige schade aan te richten als hij uiteindelijk iets raakt. En als je het geweer afvuurt vanaf een plek die hoog genoeg is, kan de kogel mogelijk de eindsnelheid bereiken voordat hij ooit de grond raakt. Dus hoewel een geweer recht de lucht in schieten misschien niet het beste idee is, zal het zeker niet iedereen doden binnen een mijl van waar het geweer werd afgevuurd.

Related Articles

Back to top button