een buitenlander wreef over zijn lendenen

Een buitenlander werd op camera betrapt terwijl hij op intieme wijze over zijn lendenen wreef terwijl hij naast een standbeeld in een openbaar park stond. De video van de daad, die op grote schaal online werd verspreid, veroorzaakte verontwaardiging onder de lokale bevolking die eiste dat de man gestraft zou worden.

Source: e-libr.com

De handeling zelf

Het wrijven over de lendenen wordt vaak gezien als een seksuele daad en wordt vaak gedaan om zichzelf of een andere persoon op te winden. Het kan worden gedaan met de handen of een voorwerp, en kan worden gedaan aan de voor- of achterkant van het lichaam. Over de lendenen wrijven kan een onderdeel zijn van zowel solo- als partnerseksuele activiteit, en kan een manier zijn om het plezier voor beide betrokken partijen te vergroten.

Source: docplayer.nl

De mogelijke redenen erachter

Het is mogelijk dat de buitenlander gewoon probeerde zich op zijn gemak te voelen of jeuk te krabben. Het is ook mogelijk dat de buitenlander seksueel opgewonden was en zichzelf probeerde te plezieren. Er is geen manier om zeker te weten wat de reden achter de daad was, maar het is interessant om te speculeren.

Related Articles

Back to top button