eiland in de tyrreense zee 4 letters

Het eiland Ischia ligt in de Tyrrheense Zee, voor de kust van Napels, Italië.
Het eiland is ongeveer 48 km lang en 16 km breed.
Het heeft een bevolking van ongeveer 60.000 mensen.
Ischia staat bekend om zijn warmwaterbronnen en stranden.

Source: img.youtube.com

Sicilië

De Tyrrheense Zee is een watermassa tussen de westkust van Italië en de eilanden Corsica en Sardinië. De zee is genoemd naar het Tyrrheense volk, een oude beschaving die ooit in het gebied woonde. De Tyrreense Zee is ongeveer 965 kilometer (600 mijl) lang en heeft een gemiddelde diepte van 1.000 meter (3.280 voet). De zee herbergt een verscheidenheid aan zeeleven, waaronder dolfijnen, walvissen, haaien en roggen.

Source: i0.wp.com

Sardinië

De kruiswoordraadselaanwijzing Italiaans eiland in de Tyrrheense Zee met 4 letters is voor het laatst gezien op 1 januari 2000. We denken dat het waarschijnlijke antwoord op deze aanwijzing SARDINIË is. Hieronder staan ​​alle mogelijke antwoorden op deze aanwijzing gerangschikt op rang. U kunt uw zoekopdracht eenvoudig verbeteren door het aantal letters in het antwoord op te geven.

Sardinië is een eiland in de Middellandse Zee, gelegen ten westen van Italië en ten zuiden van Corsica. Het eiland heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie en werd bewoond door veel verschillende beschavingen, waaronder de Feniciërs, Carthagers, Romeinen, Vandalen, Byzantijnen, Arabieren en Noormannen. Het eiland herbergt enkele unieke archeologische vindplaatsen, zoals de Nuraghe (een soort stenen toren) en Giants’ Grave (een megalithisch graf). Sardinië staat ook bekend om zijn prachtige stranden, helder turquoise water en gevarieerd landschap met bergen, bossen,

Related Articles

Back to top button