het is een truc vat je hem

Zoals iedereen die wel eens een kat-en-muisspelletje heeft gespeeld weet, is de sleutel tot het vangen van je prooi slim zijn en ze bedriegen. Hetzelfde principe is van toepassing in het geval van het betrappen van een vreemdgaande partner. Als je vermoedt dat je man iemand anders achter je rug om ziet, zijn er een paar stiekeme trucs die je kunt gebruiken om hem op heterdaad te betrappen. Doe eerst alsof je het druk hebt en niet met hem uit kunt gaan op een date night. Vertel hem dat je laat moet werken of al plannen hebt gemaakt met vrienden. Regel dan dat een vriend je tijdens je date night belt en doet alsof hij hulp nodig heeft. Als hij weggaat om je vriend te helpen, volg hem dan en kijk waar hij heen gaat. Als hij een andere vrouw ontmoet, kom je er snel achter!

Source: www.meteorologiaenred.com

aan het doen

Het is een truc die je hem betrapt. Hij probeert iets van je te krijgen of je iets te laten doen. Laat je niet misleiden door hem.

Source: i.pinimg.com

Hij weet altijd waar je bent

Celine Dion – Tell Him (Duet met Barbra

Source: res.cloudinary.com

Hij heeft altijd een excuus

Als je hem betrapt op het verzinnen van een excuus, beantwoord het dan met een simpele vraag. “Is dat echt waar?” Dit zal hem laten weten dat je zijn excuus niet koopt en dat hij met iets beters moet komen. Als hij excuses blijft verzinnen, dan is hij waarschijnlijk niet ge├»nteresseerd in jou en moet je verder gaan.

Source: www.androidsis.com

Hij is altijd “aan het werk”

Een van de beste trucs om je vriendje te betrappen, is door te doen alsof je altijd aan het ‘werken’ bent. U kunt dit in uw voordeel gebruiken door ervoor te zorgen dat u altijd bezig bent als hij in de buurt is. Hierdoor zal hij denken dat je niet in hem ge├»nteresseerd bent en dat hij harder zal moeten werken om je aandacht te trekken. In werkelijkheid kun je hem in de gaten houden en zien wat hij echt van plan is.

Related Articles

Back to top button