hij wordt er niet warm of koud van cryptogram

Deze Cryptogram Book-puzzel is gemaakt voor iedereen met motiverende citaten. Het maakt niet uit of u een cryptogramexpert bent of gewoon iemand die graag plezier heeft met het uitzoeken en ontcijferen van codes. Bij dit boek krijg je 200 quotes die gecodeerd zijn met cryptogrammen. Sommige citaten zijn gemakkelijk te achterhalen, terwijl andere meer een uitdaging vormen. Hoe dan ook, je zult zeker veel plezier beleven aan dit boek!

Source: www.leukespreuk.nl

Hoe je het ook draait Ik weiger crypto?

Cryptocurrencies zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instelling. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, is in 2009 gemaakt. Cryptocurrencies worden vaak gekocht en verkocht op gedecentraliseerde beurzen en kunnen ook worden gebruikt om goederen en diensten te kopen.

Source: mayawoerterbuch.de

Heb je nog de eerste niet gegeten cryptogram?

Dus ik vraag me af of andere mensen op deze pagina komen door opnieuw een oplossing in te dienen, of dat ik de enige ben.

Ik moet Stephen dit waarschijnlijk laten weten.

Related Articles

Back to top button