hoe laat begint schaatsen op tv

De beste kunstschaatsers van het land zullen de strijd aangaan op de Olympische Winterspelen van 2022. Het evenement voor het kunstschaatsteam begint donderdag, wanneer de 16-jarige voor het eerst het ijs betreedt. NBC primetime zal ook het gala uitzenden, met optredens van alle atleten.

Source: images.gids.tv

Hoe laat komt het schaatsen vandaag op tv?

De kunstschaatsevenementen beginnen vandaag om 20.30 uur ET. Er zal een teamevenement zijn voor het korte vrouwenprogramma. De finales vinden plaats op 11 december om 15.30 uur ET.

Source: wommels.nl

Hoe laat begint World Cup schaatsen?

Van maandag tot en met zondag vindt in Montpellier, Frankrijk, het WK schaatsen plaats. Het evenement vindt plaats van 21 tot 27 maart en u kunt alle actie volgen op Eurosport.

Source: images.gids.tv

Waar kan ik live schaatsen kijken?

De kunstschaatswedstrijd op de Olympische Winterspelen van 2022 vindt plaats van 11-19 februari. NBC zal het evenement op 3 februari om 15.00 uur live uitzenden. EST. Er kunnen regionale beperkingen van toepassing zijn.

Source: images.gids.tv

De verschillende soorten schaatsen

De kunstschaatsevenementen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking beginnen op de ochtend van 4 februari voor kijkers aan de oostkust. Er zijn vijf afzonderlijke kunstschaatsevenementen, waaronder het teamevenement, vrijschaatsen voor mannen, vrijschaatsen voor vrouwen, vrijschaatsen voor paren en ijsdansen. Het eerste evenement van de Olympische Spelen wordt het teamevenement, dat bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke skaters.

Source: images.gids.tv

Hoe te beginnen met schaatsen

De schaatswedstrijd op de Olympische Winterspelen van 2022 begint op donderdag 3 februari om 20:55 uur. EST met het teamevenement. In het teamevenement worden korte programma’s voor heren en dames gereden. NBC Sports, VS Netwerk, E! en Peacock zullen gedurende het hele kunstschaatsseizoen live verslag uitbrengen.

Related Articles

Back to top button