hoe laat is het in new york

In New York is het nu 14:38 uur ‘s middags. Zomertijd (Eastern Daylight Time (EDT), UTC -4) begint op 14 maart 2021. De tijdzone in New York is momenteel Eastern Standard Time (EST). New York, New York bevindt zich officieel in de Eastern Time Zone. De Eastern Time Zone wordt ook waargenomen door staten als Georgia, Maryland, Massachusetts, Pennsylvania, Rhode Island en Virginia. Het tijdsverschil tussen Londen en New York is 5 uur.

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Hoeveel uur scheelt New York met Nederland?

De tijd in New York City loopt momenteel 6 uur achter op de tijd in Amsterdam. Dit betekent dat als het in New York 12.00 uur is, het in Amsterdam 18.00 uur is.

Source: www.worldtimeserver.com

Wat is het tijdsverschil met New York?

40°43’N / 74°01’W ·
Central Time is 1 uur achter op New York.
Druk op een willekeurig moment in de onderstaande tabel om de tijdpagina van het evenement te openen en te delen.
Tijdsverschil met Centraal
Momenteel Eastern Standard Time (EST), UTC -5
Wil je de tijd in New York, Verenigde Staten vergelijken met jouw huis? Kies een datum en tijd en klik vervolgens op “Verzenden” en we helpen u om het te converteren

Wanneer u van plan bent om van New York naar Parijs te bellen, moet u er rekening mee houden dat de steden zich in verschillende tijdzones bevinden.

New York ligt 6 uur voor op Parijs.
Als u in New York bent, is de meest geschikte tijd om alle partijen tegemoet te komen tussen 9.00 uur en 12.00 uur voor een telefonische vergadering of vergadering.

Related Articles

Back to top button