hoe oud is louis van gaal

Louis van Gaal is 71 jaar oud. Hij werd geboren op 8 augustus 1951 in Amsterdam, Nederland. Hij is een Nederlandse voetbalmanager en oud-speler. Hij was de manager van Ajax, Barcelona, ​​Bayern München, het Nederlands elftal en Manchester United.

Source: cdn.sportmob.com

Where is Louis van Gaal now?

Amsterdam, Nederland
Lodewijk van Gaal; Geboortedatum: 8 augustus 1951; Geboorteplaats: Amsterdam Nederland; Leeftijd: 71; Gem.

termijn als coach: 2.14
Louis van Gaal ➤ oud-voetballer uit Nederland ➤ Centraal middenveld ➤ laatste Leeftijd: 71 Lengte: 1,87 m

Volledige naam, Aloysius Paulus Maria van Gaal ; Geslacht mannelijk ; Geboortedatum, 8 augustus 1951; Leeftijd, 71 jaar (vanaf 2019)

Louis van Gaal is coach voor Nederland. Leeftijd: 71. Land: Bijna niemand op dit WK heeft een langere weg afgelegd om hier te komen dan de 71-jarige manager van Nederland, Louis. De 64-jarige Nederlander heeft een gevarieerde en succesvolle carrière gehad met met Ajax, Barcelona, ​​Bayern München en Nederland. Bestelwagen

Source: img.a.transfermarkt.technology

How long did Van Gaal manage Man Utd?

Aloysius Paulus Maria “Louis” van Gaal is een Nederlandse voetbalmanager en oud-speler die de huidige hoofdtrainer van Nederland is. Daarnaast is hij lid van de technische staf van de KNVB.

Van Gaal begon zijn managementloopbaan bij AZ, waar hij in zijn eerste seizoen landskampioen werd. Na het winnen van de KNVB-beker met Ajax in 1993, trad hij toe tot Barcelona en won hij twee La Liga-titels en de UEFA Champions League in zijn zes jaar daar. Daarna keerde hij terug naar AZ, waar hij nog een Eredivisie-titel won voordat hij in 2009 naar Bayern München verhuisde. In zijn eerste seizoen bij Bayern verzekerde hij zich van de Bundesliga-titel, maar slaagde er in zijn driejarige ambtstermijn niet in andere grote trofeeën te winnen.

Van Gaal werd in 2014 aangesteld als manager van Manchester United. In zijn eerste seizoen leidde hij United naar de vierde plaats in de Premier League en won hij de FA Cup. Het volgende seizoen loodste hij United naar hun hoogste ooit

Related Articles

Back to top button