in de clip van welk u2 nummer speelt computerspelpersonage lara croft een gastrol

In de video voor U2’s “Elevation (Tomb Raider Mix)”, hoofdrol als een real-life versie van videogameheldin Lara Croft, zal Angelina Jolie naast de band verschijnen. De versie van het nummer in de video is de Tomb Raider Mix, geremixed door Chris Vrenna (voorheen van Nine Inch Nails). Deze mix is ​​een hardere, meer elektronisch klinkende remix met toegevoegde gitaren.

Lara Croft verschijnt in U2’s “Invisible” muziekvideo

Lara Croft verschijnt in de videoclip voor U2’s “Invisible”. De video, die ook dienst doet als korte film, volgt Croft terwijl ze probeert haar weg te vinden uit een donkere en mysterieuze tombe. Terwijl ze naar een uitgang zoekt, wordt ze achtervolgd door een aantal angstaanjagende wezens. Uiteindelijk kan ze haar weg naar buiten vinden en de video eindigt met het triomfantelijk tevoorschijn komen uit het graf.

Source: www.yee.org.tr

De muziekvideo is opgenomen in Dublin, Ierland

U2 koos Dublin als locatie om hun videoclip voor “Sweetest Thing” op te nemen. De rijke geschiedenis en cultuur van de stad vormden de perfecte achtergrond voor de boodschap van de band. De video bevat beelden van de band die optreedt op verschillende iconische locaties in Dublin, waaronder Trinity College en St. Patrick’s Cathedral. De video werd geregisseerd door Phil Lynott, een inwoner van Dublin.

Lara Croft wordt gespeeld door het Ierse model en acteur Aoife Duffin

Aoife Duffin is een Iers model en acteur die vooral bekend is geworden door haar rol als Lara Croft in de Tomb Raider-franchise. Ze is ook verschenen in andere films en televisieseries zoals The Tudors, Vikings en Game of Thrones. Duffin is een zeer getalenteerde en gewilde actrice die elke rol die ze speelt een unieke en charismatische uitstraling geeft.

De “Invisible” muziekvideo is uitgebracht op 3 februari 2014

De muziekvideo “Invisible” werd uitgebracht op 3 februari 2014. De video is in zwart-wit opgenomen in een hangar op de luchthaven van Santa Monica met publiek. De video is geregisseerd door Mark Romanek.

Related Articles

Back to top button