in welk deel van rotterdam ligt de kuip

De A20 Cockpit is een middelgroot bouwlichaam scherp ingesneden in de bestaande dijk van de geluidswal langs de Noordring

Routeaanwijzingen naar Brasserie de Cockpit (Rotterdam) met het openbaar vervoer.
De volgende lijnen hebben routes die langs Brasserie de Cockpit komen – Bus: 104, 25, 3, 33; Trein: IC, SPRINTER; Metro: E.

Vraag jij je af hoe je naar Cockpit Studio geraakt in Rotterdam, Nederland? glimble helpt je de beste manier te vinden om naar Cockpit Studio te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Zie 1 tip van 17 bezoekers van The Cockpit. “Beste sateh voor niet-Aziatisch restaurant. Echt goed”

Source: www.feyenoord.nl

Waar zit De Kuip?

De Kuip, gelegen aan de zuidelijke oever van de Maas, is een stadion in Rotterdam, Nederland dat vooral bekend staat onder de bijnaam ‘The Tub’. Deze bijnaam is te danken aan de vorm van het stadion en het is uitgegroeid tot een icoon van de stad Rotterdam. Feyenoord, een Nederlandse voetbalclub, is sinds 1937 de thuisbasis van De Kuip en het stadion is gastheer geweest voor vele grote prestaties van zowel de club als de stad. Als je op zoek bent naar een leuke plek om een ​​wedstrijd te kijken of een film te pakken, ga dan naar Pathé De Kuip.

Source: media.dumpert.nl

Wie is de eigenaar van De Kuip?

De Kuip is gelegen in de Rotterdamse wijk Feijenoord, aan de zuidoever van de Maas. Het stadion ligt op ongeveer 4,5 kilometer van het centrum van Rotterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Kuip is eigendom van Feyenoord Rotterdam, een Nederlandse voetbalclub opgericht in 1908. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 52.000 toeschouwers en is een van de grootste stadions van Nederland. De Kuip is sinds 1937 de thuisbasis van Feyenoord Rotterdam en heeft talloze internationale wedstrijden georganiseerd, waaronder de UEFA Cup-finale van 1974 en de Europa Cup-finale van 1988.

Related Articles

Back to top button