kinderboekenserie van nowee over het wilde westen

Nowee’s Wild West-serie is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de geschiedenis en cultuur van het Amerikaanse Westen. Deze boeken zitten boordevol actie, avontuur en spanning, waardoor ze perfect zijn om voor te lezen voor het slapengaan.

Source: m.media-amazon.com

De Veedrijf

Nowee’s kinderboekenreeks over het Wilde Westen is een geweldige manier om meer te weten te komen over deze belangrijke periode in de Amerikaanse geschiedenis. De serie bevat boeken over beroemde figuren als Calamity Jane en Wild Bill, maar ook verhalen over het dagelijks leven in het Westen. Deze boeken zijn perfect voor kinderen die van avontuur en geschiedenis houden.

Source: m.media-amazon.com

De vogelvrije

Het ‘Wilde Westen’, of American Frontier zoals het soms wordt genoemd, was een tijd en plaats van groot gevaar en avontuur. Cowboys, scherpschutters en bandieten zwierven door het land en raakten vaak betrokken bij vuurgevechten en andere capriolen. Maar veel populaire verhalen over het Wilde Westen zijn mythes. Dit boek heeft tot doel de feiten recht te zetten en uit te leggen wat er werkelijk is gebeurd in deze periode in de Amerikaanse geschiedenis.

Related Articles

Back to top button