vogel om in engeland te houden

De Britse regering zei maandag dat alle pluimvee en in gevangenschap levende vogels in Engeland wettelijk verplicht zullen zijn om binnen te houden

Source: hips.hearstapps.com

De beste vogels voor beginnende vogelhouders

Parkiet/parkiet. Dit zijn zeer vriendelijke en aanhankelijke huisdieren als ze goed worden verzorgd. Omdat ze zo klein (en schattig!) zijn, lijkt het makkelijk om voor ze te zorgen, maar er is nog genoeg te doen om je parkiet gezond en gelukkig te houden.

Een van de meest populaire vogelrassen, en ongetwijfeld een van de mooiste, is de dwergpapegaai. Deze kleurrijke en zachtaardige vogels kunnen het beste in paren worden gehouden, omdat ze een hechte band hebben met hun gekozen partner. Het zijn echter niet de gemakkelijkste vogels om te houden, dus zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je een dwergpapegaai aanschaft!

Deze vogels vormen een ideale kennismaking met het houden van papegaaien. Nadelen: Valkparkieten kunnen nijdig zijn als ze niet vanaf jonge leeftijd worden behandeld en goed worden opgevoed, dus ze zijn niet echt geschikt voor zeer jonge kinderen.

Deze vogels zijn een goed huisdier voor de eerste keer, en veel toegewijde papegaaienmensen zullen je vertellen dat hun eerste vogel een parkiet was! Parkieten zijn erg sociaal

Source: medisf.traasgpu.com

De beste vogels als je in een klein huis woont

Als je in een klein huis woont en een vogel wilt hebben, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Eerst moet je beslissen welk type vogel je wilt. Parkieten, of grasparkieten, zijn de meest populaire gedomesticeerde vogels omdat ze klein zijn en in kleinere ruimtes zoals kooien of volières kunnen leven. Valkparkieten zijn ook populair omdat ze van gezelschap houden en getraind kunnen worden om kunstjes te doen. Als u voor het eerst een vogelbezitter bent, is de groenwangparkiet een goede keuze, omdat hij gemakkelijk te verzorgen is en niet veel ruimte nodig heeft.

Related Articles

Back to top button