vriendin van peter r de vries

Peter R. de Vries was altijd gesteld op zijn privacy, maar na zijn dood haalde zijn vriendin Tahmina Akefi allerlei heel intieme momenten uit hun relatie naar boven die hem een ​​andere kant lieten zien. Akefi beschreef hem als een liefhebbende en zorgzame partner die er altijd voor haar was, zelfs als ze moeilijke tijden doormaakte. Ze zei dat hij haar had geleerd wat ware liefde is, en dat ze hem nooit zal vergeten.

Source: www.yumpu.com

Wie was de vriendin van Peter de Vries?

De vriendin van Peter de Vries was Tahmina Akefi. Tahmina werd geboren in Kabul, Afghanistan en vluchtte het land uit toen ze nog maar 12 jaar oud was. Later ging ze journalistiek studeren en via dit beroep leerde ze De Vries kennen. De twee hadden een geheime relatie die pas aan het licht kwam na de moord op De Vries. Tahmina is de afgelopen maanden onder vuur komen te liggen omdat er nieuw bewijs naar voren is gekomen dat haar in verband brengt met de moord.

Source: images.story.nl

Wat doet Kelly de Vries?

Kelly de Vries is de dochter van een beroemde misdaadverslaggever, Peter R. de Vries. Net als haar vader en broer heeft Kelly een grote interesse getoond in misdaad en gerechtigheid, en heeft ze het tot haar missie gemaakt om de families van cold case-slachtoffers te helpen. In 2018 getuigde ze als getuige in een spraakmakende zaak, en haar werk heeft geholpen om veel families te sluiten. De Vries is echter geen onbekende voor bedreigingen en heeft de bedreigingen altijd met een flinke dosis stoïcisme opgevangen. Ze heeft zich er ook niet door laten weerhouden om voor gerechtigheid te vechten.

Source: images.story.nl

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Kragt is voormalig hoofdredacteur bij RTL Boulevard en heeft nu een relatie met Peter R. de Vries. Ze is 17 jaar jonger dan hij, maar dat weerhoudt hen er niet van om samen geluk te vinden. Leonie is een aardig en liefdevol persoon, en zij en Peter zijn erg gelukkig samen sinds ze voor het eerst bij elkaar kwamen.

Source: www.yumpu.com

Wat doet de vriendin van Peter R. de Vries?

De vriendin van Peter R. de Vries is een TikTok-maker die Anne met een E heet. Ze heeft een groot aantal volgers verzameld op het socialemediaplatform en staat bekend om haar grappige en herkenbare content. Anne met een E reageerde als een van de eersten op het nieuws van de Vries’ dood en plaatste een welgemeend bericht waarin ze een eerbetoon bracht aan haar overleden vriend.

Source: cdn-kiosk-api.telegraaf.nl

Wie is Peter R. de Vries?

Peter R. de Vries was een Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever die vooral bekend werd door zijn televisieprogramma ‘Peter R. de Vries: Crime Reporter’. Negen dagen lang hield Nederland in juli 2021 de adem in terwijl De Vries vocht voor zijn leven nadat hij in Amsterdam door het hoofd was geschoten. Hoewel hij uiteindelijk bezweek aan zijn verwondingen, zal Peters nalatenschap als onverschrokken en gerespecteerde verslaggever voortleven. Zijn werk legde criminele handelingen bloot en zorgde ervoor dat de verantwoordelijken voor de rechter werden gebracht. Peter’s vriend Nabil Bakkali was bij hem toen hij werd neergeschoten en is er kapot van door zijn verlies. Het motief voor de schietpartij is nog onbekend, maar er wordt gespeculeerd dat het mogelijk verband houdt met de Vries’ werk als verslaggever. Ongeacht de reden heeft deze zinloze gewelddaad een geliefde figuur uit de Nederlandse gemeenschap weggenomen.

Related Articles

Back to top button