vrouw van peter r de vries tv

Jacqueline de Vries is een wereldberoemde kunstenaar, schilder, ondernemer en maker die sinds 1989 getrouwd is met wijlen de Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Jacqueline is 62 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Nederland. Ze staat bekend om haar gedurfde en kleurrijke schilderijen, evenals haar werk op het gebied van internetmarketing en webdesign. Na de dood van Peter in 2021 bracht Jacqueline de volgende verklaring uit aan het publiek: “Mijn man heeft tot het einde gevochten en ik zal namens hem blijven vechten voor gerechtigheid.” Het proces voor de moord op de Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries moet opnieuw beginnen nadat een rechter die de zaak voorzat in Amsterdam werd doodgeschoten. Jacqueline heeft gezworen te blijven vechten voor gerechtigheid ter nagedachtenis van haar man.

Source: i.ytimg.com

Wie is Peter R. de Vries?

Peter Rudolf de Vries (14 november 1956 – 15 juli 2021) was een Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever. Hij werd vooral bekend door zijn werk aan het televisieprogramma Peter R. de Vries: Vermiste Personen, dat negen seizoenen duurde en hielp bij het oplossen van talloze spraakmakende vermissingszaken in Nederland. De Vries was ook een auteur, en zijn boeken omvatten Kidnapping Mr. Heineken (1985) en The Paradise Lost Murders (2020).

De Vries werd geboren in Aalsmeer, Nederland, en stierf in Amsterdam op 64-jarige leeftijd. Hij wordt overleefd door zijn vrouw, Jacqueline de Vries, en hun twee kinderen, Royce en Nabil Bakkali.

Source: img.yumpu.com

Wie is zijn vrouw?

Jacqueline de Vries is een bekende kunstenaar, schilder, ondernemer, maker en internetpersoonlijkheid. Ze is ook de vrouw van Peter R. de Vries, de bekende Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever. De twee zijn al meer dan 20 jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen. Jacqueline is 62 jaar oud.

Source: cdn-kiosk-api.telegraaf.nl

Hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Peter R. de Vries ontmoette zijn vrouw Jacqueline terwijl hij werkte als onderzoeksjournalist. Hij voelde zich aangetrokken tot haar creatieve geest en ondernemende drive. De twee trouwden kort na hun ontmoeting en zijn sindsdien samen. Jacqueline is een ondersteunende vrouw en moeder geweest, die haar man door dik en dun bijstaat. Ze is ook op zichzelf een succesvolle kunstenaar geweest, met haar werk dat in galerieën over de hele wereld wordt getoond.

Source: amayzine.com

Wat doet ze?

Peter R. de Vries was een Nederlandse onderzoeksjournalist en misdaadverslaggever. Hij was vooral bekend om zijn werk op televisie, waar hij vaak spraakmakende misdaden onderzocht. Zijn vrouw, Jacqueline de Vries, is ook een bekende kunstenaar en ondernemer. Ze is 62 jaar en komt oorspronkelijk uit Nederland. Het stel is al jaren getrouwd en heeft samen twee kinderen. Jacqueline is in shock na het horen van het nieuws van de dood van haar man.

Related Articles

Back to top button