vul maar niets in als u geen puf hebt crypto

Energieverbruik is het nieuwste vlampunt voor cryptocurrency geworden. Critici vinden het een energievreter, terwijl voorstanders het toejuichen omdat het efficiënter is dan traditioneel bankieren. Maar wat is het echte verhaal?

Bitcoin gebruikt minder dan 0,1% van de wereldwijde energie en schaalt vrij efficiënt. De mijnwerkers zoeken natuurlijk naar gestrande en beperkte energiebronnen, wat helpt om de algehele vraag te verminderen.

Bitcoin is echter een ramp voor het milieu. Hier zijn 15 munten die groener en duurzamer zijn dan Bitcoin voor cryptocurrency-mining:

1. Zonnemunt (SLR)
2. Hydrominer (H2O)
3. EcoCoin (ECO)
4. Musicoin (MUZIEK)
5. CleanWaterCoin (CWC)
6. Carboncoin (KOOLSTOF)
7. hernieuwbare energie blockchain (REB)
8. Greencoin (GRE)

Source: r.testifier.nl

Heb je de oplossing ga weg crypto?

Ons onderzoek toont aan dat de technologische ontwerpkeuzes voor digitale valuta een groot verschil maken voor hun energieverbruik. Je kunt niet één cryptocurrency hebben die alles oplost. Bitcoin is een ramp voor het milieu. De meest populaire cryptocurrency verspilt energie door ontwerp. Lange tijd werd geld gezien als iets dat je in je hand of op je bankrekening kunt houden. Maar wat als geld slechts een reeks code was? Dat is wat Bitcoin is: elektronisch geld dat u kunt gebruiken om goederen en diensten te kopen, net als gewone dollars, euro’s of yen. Maar er is een groot probleem met Bitcoin: het kost veel energie om nieuwe munten te produceren. Bitcoin gebruikt zelfs meer elektriciteit dan het hele land van Ierland! Dat is slecht nieuws voor het milieu, en het is ook slecht nieuws voor uw portemonnee: als de elektriciteitsprijzen stijgen, stijgt ook de prijs van Bitcoin. Dus als je overweegt om in Bitcoin te investeren, doe dan eerst je huiswerk!

Source: r.testifier.nl

Kan bij hem soms wat hoger liggen crypto?

Sommige mensen zeggen misschien dat cryptovaluta een verspilling van energie zijn, maar dat is niet helemaal waar. Hoewel het waar is dat Bitcoin veel energie gebruikt om te draaien, is het ook waar dat het kan worden gebruikt om betalingen te doen. Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum zijn ontworpen als digitale valuta, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor betalingen. Als Bitcoin inderdaad serieuze energieschaalproblemen zou hebben, zou het uiteindelijk mislukken. Het probleem is natuurlijk dat gecentraliseerde dingen niet erg efficiënt zijn.

Source: img.iex.nl

Hoe je het ook draait Ik weiger crypto?

Ik weiger te geloven dat crypto allesbehalve oplichterij is. Het kan me niet schelen hoe je het probeert te draaien, ik ga op geen enkele manier iets kopen dat gemakkelijk van de ene op de andere dag waardeloos kan zijn. Ik heb niet de energie om alle veranderingen en schommelingen bij te houden, en ik ga mijn zuurverdiende geld niet riskeren voor iets dat in het niets zou kunnen verdwijnen.

Source: assets-semmie.s3.amazonaws.com

handel

Als je op mij lijkt, dan heb je verschillende cryptocurrenties en de best mogelijke Excel-handelsdagboeksjabloon, zodat je je crypto-activiteiten niet hoeft te melden. Incidentele handelaren moeten een soort inkomstenbelasting betalen, een eenmalige transactieheffing genaamd, als ze digitale valuta kopen of verkopen. Wat gebeurt er als u uw crypto-activiteiten niet meldt? U kunt worden onderworpen aan dubbele belasting, boetes en rente. De ATO heeft ook gezegd dat het zich zal richten op degenen die crypto-gerelateerde winsten hebben gemaakt, maar deze niet hebben aangegeven.

Source: image.slidesharecdn.com

Inleiding

Nee, je kunt geen captcha invullen en 50 Bitcoin krijgen, maar je kunt wel voltooien. Je hoeft geen software te downloaden of iets te betalen om te beginnenBitcoin is een ramp voor het milieu. Hier zijn 15 munten die groener en duurzamer zijn dan Bitcoin voorMijn doel hier is niet om u ervan te overtuigen dat crypto de toekomst bouwt en dat als u niet aan boord komt, u arm zult blijven. Mijn doel is omDit document, opgesteld door Beleidsafdeling A, gaat in op dit fenomeen vanuit een juridisch perspectief, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van cryptocurrencies voor Crypto is een heleboel dingen – inclusief vreselijk uitgelegd. We zijn hier om

Als je een defect blok in de keten wilt introduceren, moet je vinden We hebben nog niet genoeg productie van hernieuwbare energie om te dekken

De meeste centrale banken van de wereld zijn het er al over eens dat ze energie-efficiënte opties moeten helpen die zijn toegestaan ​​en niet afhankelijk zijn van

Related Articles

Back to top button