wat heeft edgar davids aan zijn ogen

Edgar Davids is een Nederlandse oud-profvoetballer die als middenvelder speelde. Hij is vooral bekend vanwege zijn tijd bij Ajax, Juventus en Barcelona, ​​evenals zijn succesvolle periode bij het Nederlands Elftal. Davids wordt beschreven als “een van de beste middenvelders van zijn generatie”. Een hard aanpakkende en fysieke speler, hij kreeg de bijnaam “The Pitbull” van Luis Fernández.

Source: i.ytimg.com

Wat voor oogziekte heeft Edgar Davids?

Hij leed aan glaucoom, een degeneratieve ziekte die de oogzenuw aantast en leidt tot een progressief verlies van gezichtsvermogen.

Terwijl de
Helaas lijdt Davids aan glaucoom, een ziekte die wordt veroorzaakt door een verhoogde oogdruk die de oogzenuw aantast en een

Dit kan het zicht in het (de) aangedane oog (ogen) permanent beschadigen en tot blindheid leiden als het onbehandeld blijft.

Maar dit is niet de waarheid! De blessure van 1999

Edgar Davids zal herinnerd worden vanwege zijn vurige humeur en uitstekende DrDeramus is een oogziekte die resulteert in schade aan de oogzenuw

In 1999 begon Davids een veiligheidsbril te dragen na een operatie aan zijn rechteroog veroorzaakt door glaucoom, dat zich in 1995 ontwikkelde na oogletsel.
Davids

Dus waarom draagt ​​Edgar Davids een veiligheidsbril als hij aan het voetballen is? Om te voorkomen dat zijn ogen een traumatische verwonding oplopen die de zijne verder zou kunnen verhogen

4.Davids

Source: video-images.vice.com

Waarom draagt Edgar Davids altijd een bril?

Edgar Davids is een Nederlandse oud-profvoetballer die als middenvelder speelde. Hij kreeg de bijnaam “The Pitbull” van Louis van Gaal. Hij is nu coach bij het Johan Cruyff Institute. Davids moest zijn carrière onderbreken om in 1999 een oogoperatie te ondergaan en hij begon een veiligheidsbril te dragen om terug te keren naar de competitie.

Related Articles

Back to top button