wat is de plunder expeditie robinson

In 1967 voerde een groep afgestudeerde studenten van de University of California, Berkeley, onder leiding van Robinson Jeffers, een ongeoorloofde plunderexpeditie uit in het graf van de oude Egyptische farao Toetanchamon. De studenten werden door de Egyptische autoriteiten op heterdaad betrapt en gearresteerd. Ze werden later berecht en veroordeeld in een Egyptische rechtbank.

Source: static.wikia.nocookie.net

Wat is plunder Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson is een Zweedse reality-tv-show die voor het eerst werd uitgezonden in 1997. De show plaatst een groep vreemden op een afgelegen locatie, waar ze voor zichzelf moeten zorgen voor voedsel, vuur en onderdak. Ze krijgen ook taken die ze moeten uitvoeren om immuniteit te krijgen om niet van het eiland te worden gestemd. De laatste persoon die op het eiland overblijft, wint de hoofdprijs.

Source: live-production.wcms.abc-cdn.net.au

Welke aflevering Eetproef Expeditie Robinson?

Een belangrijke wending dit seizoen was dat wanneer een stam een ​​immuniteitsuitdaging verloor, de andere stam een ​​van hun leden zou wegstemmen. Dit betekende dat er veel strategie kwam kijken bij het kiezen van de stam om op te stemmen. De laatste vier waren uiteindelijk twee leden van elke stam.

Related Articles

Back to top button