wat te doen tegen droge lippen

Droge lippen kunnen hinderlijk en soms zelfs pijnlijk zijn. Maar er zijn dingen die u kunt doen om het ongemak te verlichten en uw lippen weer normaal te maken.

Zorg er eerst voor dat u voldoende drinkt. Dit helpt je lippen van binnenuit gehydrateerd te blijven.

Breng vervolgens een lippenbalsem of zalf aan die vaseline of bijenwas bevat. Deze ingrediënten helpen om vocht in je lippen vast te houden. Breng de balsem gedurende de dag regelmatig aan, vooral na in de zon of wind te zijn geweest.

Vermijd ten slotte het likken van je lippen, omdat ze hierdoor zelfs droger kunnen worden. Als je lippen al gebarsten zijn, zal het likken ervan het probleem alleen maar erger maken.

Source: images-us.nivea.com

Is Labello goed voor droge lippen?

Als je lippen extra droog zijn, raden we Labello Med Repair aan.
De formule met dexpanthenol en vitamine E verlicht beschadigde lippen en helpt ze te herstellen, te regenereren en zichzelf te beschermen tegen verdere uitdroging.

1) Water drinken:
Uitdroging is vaak de oorzaak van droge lippen. Zorg ervoor dat je de hele dag door voldoende water drinkt. Neem een ​​waterfles mee en drink regelmatig slokjes, ook als je geen dorst hebt.

2) Breng een lippenbalsem of lipbevochtiger aan:
Dit zal helpen om je lippen gehydrateerd te houden en te beschermen tegen de omgeving. Kies een lippenbalsem of lipbevochtiger die bij je past, bijvoorbeeld een met SPF als je naar buiten gaat. Breng het meerdere keren per dag en voor het slapengaan aan.

3) Gebruik een luchtbevochtiger:
Als de lucht in je

Source: europeantimes.b-cdn.net

Hoe hydrateer je je lippen?

1. Breng regelmatig een hydraterend lipproduct aan. Om gesprongen lippen te voorkomen, breng je om de paar uur en voordat je naar bed gaat een hoogwaardig lipproduct aan.

2. Gebruik een luchtbevochtiger in uw huis of kantoor. Dit zal helpen om vocht aan de lucht toe te voegen en te voorkomen dat je lippen uitdrogen.

3. Drink de hele dag veel water om gehydrateerd te blijven. Dit zal helpen om je lippen van binnenuit vochtig te houden.

4. Gebruik geen agressieve lipproducten die je lippen kunnen uitdrogen. Kies in plaats daarvan producten die hydrateren en zacht zijn.

5. Eet voedsel met een hoog vochtgehalte, zoals fruit en groenten. Dit zal helpen om je lippen mollig en gehydrateerd te houden van binnenuit

Related Articles

Back to top button