zet mijn duitse oom in de cirkel en let op de bocht

Ik zocht naar mijn tas, maar ik was vergeten waar ik hem had gelaten. Mijn beste vriendin op school kwam uit Duitsland en ze had het er vaak over hoe anders de dingen thuis waren. Ik besloot met haar een rondrit door de stad te maken om een ​​voorproefje te krijgen van hoe het was. De campus was uitgestrekt en uitgestrekt, wild met Pacifische kleuren, en toch was het kleinste detail zorgvuldig overwogen. Omdat de werper een waanzinnige curve gooide, moest de slagman zich echt concentreren om de bal te raken. Hoog boven, in de achterste welving van de apsis, stond de grote Maagd, de Theotokos, de drager van God. Haar gezicht stond strak, bijna zuur. Een traan glinsterde in haar ogen, alsof ze wist wat er ging komen.

Source: eeltsjehettinga.nl

De Duitse oom

Mijn Duitse oom hield er altijd van om de wereld te zien buigen. Hij zou in zijn stoel zitten, met een kop koffie en gewoon kijken. Hij hield ervan om de verschillende kleuren te zien en hoe ze veranderden in het licht. Hij was er altijd zo door gefascineerd.

Source: docplayer.nl

De cirkel

Mijn Duitse oom is zo hoekig, hij werkt altijd op mijn zenuwen. Ik ga een rondje door de stad maken en hem in de cirkel zetten zodat ik de bocht kan bekijken.

Source: docplayer.nl

De bocht

Mijn Duitse oom staat in de kring en ik kijk hoe hij zich omdraait. Hij ziet eruit alsof hij het geweldig naar zijn zin heeft. Ik ben blij dat ik hem kan zien draaien.

Related Articles

Back to top button